Universitatea din București a dat startul înscrierilor pentru cea de-a VI-a ediție a competiției UB Talks.
 
Studenții dumneavoastră au prezentat un proiect genial? Concursul premiază proiectele de 10, oferind prin schimbul interdisciplinar de cunoștințe, un nou context în care studenții să își antreneze curiozitatea științifică, creativitatea și să își dezvolte competențele oratorice.
 
Participanții pot câștiga numeroase premii, printre care și un loc la Școala de Creativitate organizată de Universitatea din București la Cumpătu, Sinaia în luna iulie.
 
Vă adresăm rugămintea de a promova această oportunitate în rândul studenților dvs, încurajându-i să se înscrie în competiție pentru a-și împărtăși cunoștințele și teoriile din domeniul lor de specializare și a-și perfecționa tehnicile de susținere publică a unui discurs.
 
Ne dorim ca fiecare facultate să fie reprezentată în cadrul competiției de cel puțin o echipă, astfel încât studenții și masteranzii facultății dvs. sunt așteptați să se înscrie până la data de 11 martie  2018, pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Aceștia pot propune o temă pe baza căreia să susțină un discurs cu durata de 10 minute în fața unui juriu format din profesori ai Universității din București și specialiști în comunicare.
Candidații selectați vor participa la două sesiuni de training intensiv, urmând ca, în etapa finală, să își prezinte propriile teorii și idei din domeniile preferate de studiu în fața juriului prezidat de domnul prorector prof. univ. dr. Liviu Papadima, în prezența unei audiențe formate din dascăli și studenți.
 
Mai multe informații despre UB Talks pot fi accesate aici.