Adresă platformă de înscriere online:

https://admitere.chimie.unibuc.ro

 

ATENȚIE!

Înscrierile prin prezentare fizică la secretariatul Facultății de Chimie se mai pot face astazi 11 septembrie până la ora 12:00 și mâine 12 septembrie în intervalul orar 9:00 - 12:00! 

Platforma de inscriere online se va inchide în data de 12 septembrie 2021 ora 24:00! 

1) LICENȚĂ (pliant de prezentare) :

1.a) număr de locuri (SEPTEMBRIE  2021)

1.b) calendar înscriere: începând de LUNI, 6 SEPTEMBRIE 2021 până DUMINICĂ, 12 SEPTEMBRIE 2021

1.c) înscriere:

_înscriere online:

Video tutorial platformă de înscriere online.

Adresă platformă de înscriere online: https://admitere.chimie.unibuc.ro

SAU

_înscriere prin prezentare fizică la secretariatul Facultăţii de Chimie (sediul central - Decanat, Bd. Elisabeta 4-12) (program înscrieri: Luni-Vineri: 9:00-14:00, Sâmbătă-Duminică: 9:00-12:00) cu respectarea regulilor de distanțare socială (purtarea măştii este obligatorie în spaţiile interioare).

1.d) acte necesare pentru înscriere (vedeţi pagina 2) (conform secţiunii VI - Inscrierea la concursul de admitere - din Metodologia de admitere a Universităţii din Bucureşti)

1.e) formular fişă de înscriere (SEPTEMBRIE 2021) - format .pdf, format .doc (va fi completată de candidaţii care se înscriu prin prezentare fizică la secretariat)

1.f) taxă de înscriere (se poate achita: a) online, b) prin virament bancar şi c) în numerar la secretariatul Facultăţii de Chimie în momentul înscrierii; vedeţi detalii la pagina 3 a documentului de informaţii). Categoriile de candidaţi scutiţi de plata taxei de admitere sunt menţionate în secţiunea XII - Dispoziţii finale - din Metodologia de admitere a Universităţii din Bucureşti.

1.g) criterii admitere/departajare

1.h) olimpici la chimie (înmatriculare fără examen de admitere şi fără plata taxei de admitere olimpicii internaționali)

1.j) românii de pretutindeni - la nivelul Facultății de CHIMIE  se va organiza admiterea românilor de pretutindeni NUMAI la studii de licență pe locuri cu TAXĂ  în lei, în aceleași condiții și pe aceleași locuri cu cetățenii români. 

1.i) metodologie admitere: Metodologia de admitere a Universității din București

 

PROGRAME DE STUDIU :

CHIMIE (plan de învăţământ, fişe de disciplină)

BIOCHIMIE TEHNOLOGICĂ (plan de învăţământ, fişe de disciplină)

CHIMIE MEDICALĂ (plan de învăţământ, fişe de disciplină)

CHIMIE FARMACEUTICĂ (plan de învăţământ, fişe de disciplină)