Centrul pentru Studii și Dezvoltare și Cooperare Internațională al Facultății de Științe Politice a UB și Banca Europeană de Investiții au lansat apelul la candidaturi pentru European Investment Bank Summer School, care se va desfășura în perioada 24 iunie – 6 iulie 2024, la Luxemburg.

Programul se adresează masteranzilor de la orice program de studii, principalul criteriu de eligibilitate fiind capacitatea avansată de gândire critică, iar unul din obiectivele de pregătire este și de a identifica potențiali viitori angajați. Expertiza de care are nevoie BEI în acest moment nu este neapărat una financiară, ci dorește să recruteze specialiști evaluatori de proiecte de finanțare din toate domeniile, inclusiv din cele tehnice (ex. chimie, fizică, geologie), precum și tineri cu potențial de a genera soluții inovatoare la probleme de interes public local și european.


Termenul (extins) de depunere a aplicatiilor este 28 aprilie 2024.

Informații  suplimentare inclusiv modalitatea de înscriere găsiți la:  https://unibuc.ro/apel-la-candidaturi-pentru-masteranzii-ub-scoala-de-vara-internationala-de-la-luxemburg/