Facultatea de Chimie a Universității din București și Inspectoratul Școlar al Municipiului București sub egida Ministerului Educației  în colaborare cu Rectoratul Universității din București și Societatea de Chimie din România organizează în data de 18 Mai 2024, etapa națională a Concursului Naţional de Comunicări Ştiinţifice pentru elevii din clasele liceale intitulat:

CH3IMIA - PRIETEN sau duşman?!”, ediția  a - XVI-a - 2024

 

IMPORTANT! 

În cadrul etapei naționale a simpozionului, Facultatea de Chimie va organiza in perioada 17-18 mai 2024,  suplimentar  2 secțiuni:

1. Sectiune pentru elevii din învățământul gimnazial

2. Secțiune pentru profesori din învățământul preuniversitar – care pot participa cu o lucrare metodică științifică

Pentru aceste secțiuni suplimentare, rezumatele lucrărilor, conform modelului/template-ului ce poate fi descărcat  aici vor fi trimise până la data de 2 mai 2024 la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Până pe data de 8 mai 2024 se vor anunța pe site-ul Facultății de Chimie Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Rezumatele care nu vor fi trimise pâna pe data de 2 mai 2024  nu vor putea să apară în volumul de rezumate al concursului care va fi publicat online.

Etapa națională a simpozionul “CHIMIA- PRIETEN sau dușman?!” - 2024 se va desfășura pe o platformă de activități online sincron, ce va fi comunicată ulterior de organizatori.

 

REGULAMENTUL PRIVIND ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI NAŢIONAL  DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE PENTRU ELEVII DIN CLASELE LICEALE în anul școlar 2023-2024  - SE VA POSTA PE SITE-UL FACULTĂȚII DE CHIMIE. 

 

De asemenea, toate informațiile privind organizarea simpozionului se vor posta  pe site-ul Facultății de Chimie www.chimie.unibuc.ro în secțiunea dedicată acestuia.