Ne face o deosebită plăcere să vă informăm că Universitatea din București a dat start înscrierilor pentru cea de-a V-a ediție a competiției UB Talks, oferind studenților săi, prin schimbul interdisciplinar de cunoștințe, un nou context în care să își antreneze curiozitatea științifică și creativitatea și să își dezvolte competențele oratorice.

 

Vă adresăm rugămintea de a promova această oportunitate în rândul studenților dvs, încurajându-i să se înscrie în competiție pentru a-și împărăși cunoștințelele și teoriile din domeniul lor de specializare și a-și perfecționa tehnicile de susținere publică a unui discurs.

 

Studenții și masteranzii sunt așteptați să se înscrie în competiție până la data de 17 mai 2017, pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., propunând o temă pe baza căreia să susțină un discurs cu durata de 10 minute în fața unui juriu format din profesori ai Universității din București și specialiști în comunicare.

 

Candidații selectați vor participa, pe 18 și 19 mai 2017, la două sesiuni de training intensiv, urmând ca, în etapa finală, să își prezinte propriile teorii și idei din domeniile preferate de studiu în fața juriului prezidat de domnul prorector prof. univ. dr. Liviu Papadima și în prezența unei audiențe formate din dascăli și studenți.

 

Participanții pot câștiga numeroase premii, printre care și un loc la Școala de Creativitate organizată de Universitatea din București la Cumpătu, Sinaia în luna august.

 

Mai multe informații despre UB Talks pot fi accesate aici.