Va anuntam ca au fost generate adresele de e-mail institutionale de tipul prenume.nume @ s.unibuc.ro pentru toti studentii An I Licenta si Master de la Facultatea de Chimie.
 
Adresele de e-mail generate au fost incarcate in UMS si pot fi regasite atat de reprezentantele Secretariatului Facultatii (pentru a le oferi studentilor la cerere) cat si de catre fiecare student in carnetul online la adresa ums.unibuc.ro, in zona de date personale.
 
Pentru activarea/initiallizare adreselor de e-mail, studentii trebuie sa aiba in vedere urmatoarele informatii:
 
1. Identificarea in ums.unibuc.ro a datelor de acces (atasez informarea initiala din 2019) in zona de date personale se gasesc adresa alocata de forma prenume.nume @ s.unibuc.ro si datele CI din carese  formeaza parola pentru prima accesare (de ex. SS123456*)
2. Accesarea ghidului https://unibuc.ro/wp-content/uploads/2019/12/Ghid-autentificare-studenti.pdf pentru a urma pasii de activare a adresei de email.
3. Pe baza adresei de email se pot accesa ulterior de catre studenti toate platformele UB la care autentificarea de realizeaza pe baza adresei de email institutionale.
 
Mentionam ca adresele studentilor sunt generate in platforma Microsoft, licente tip A1 cloud.
 
 Informații pentru activarea/initializarea adreselor de e-mail generate  găsiți și  aici