Echipa Zentiva România

Are plăcerea de a vă anunța organizarea evenimentului Zentiva Digital Career Day, prima conferință dedicată dezvoltării carierei organizată de compania Zentiva!

Evenimentul se va desfășura online, pe data de 28 aprilie, si se adresează tuturor studenților și absolvenților interesați de o carieră în industria farmaceutică.

În cadrul Zentiva Digital Career Day, participanții vor putea descoperi experiențele colegilor noștri din echipa globală, vor avea oportunitatea de a adresa întrebări factorilor de decizie din cadrul companiei, inclusiv CEO-ul Grupului Zentiva și vor putea participa la workshop-uri în care vor primi sfaturi utile despre dezvoltarea unei cariere de succes.

 

Studenții se pot înregistra la eveniment pe platforma careerday.zentiva.com. După înregistrare, aceștia vor primi informații și noutăți referitoare la desfășurarea evenimentului.

De asemenea, îi încurajăm pe studenți să acceseze pagina noastră Talent Marketplace, unde vor regăsi rolurile disponibile în acest moment în compania Zentiva: https://bit.ly/CareerZentiva