Până pe 30 aprilie 2022, cadrele didactice se pot înscrie cu un proiect antreprenorial la o nouă ediție a sesiunii de mini-granturi, în cadrul programului Junior Achievement (JA) Universitatea Antreprenorială, aflat la a patra ediție și derulat cu susținerea Romanian-American Foundation.

Universitățile participante pot obține mini-granturi pentru implementarea activităților educaționale pe teme antreprenoriale și de inovare cu studenții, conform criteriilor de organizare din regulament. Aplicațiile se redactează în limba engleză, folosind template-urile puse la dispoziție de organizatori și se trimit electronic la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sesiunea de mini-granturi face parte din programul Universitatea Antreprenorială, dezvoltat din 2016 de Junior Achievement România și susținut financiar de Romanian-American Foundation. Programul include diferite componente care contribuie la pregătirea profesorilor și studenților în domeniul antreprenorial, prin accesul gratuit la resurse de învățare practice în programul internațional JA Start-UP, Incubatorul Național BizzFactory™, care la cererea facultății se echivalează cu practica studenților.

Mai multe detalii despre calendarul sesiunii curente de mini-granturi pentru proiecte, criteriile de eligibilitate și pașii de parcurs pentru aplicații sunt disponibile la: http://www.jaromania.org/documente/Sesiunea-mini-granturi-proiecte-universitati-2022.zip

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .