“Catalizatorul de cariere”

– un proiect comun ASC-UB si CHIMIE_UB_ALUMNI

 

 

 

După o pauză de peste 2 ani, proiectul "CHIMIȘTI ȘI CARIERE" inițiat de grupul CHIMIE_UB_ALUMNI în 2016 la Facultatea de Chimie, va fi continuat într-un format nou de către Asociația Studenților Chimiști din Universitatea din București, ASC – UB, sub titulatura "CATALIZATORUL DE CARIERE".

Proiectul urmărește să aducă în fața studenților, absolvenți ai Facultății de Chimie cu experiență profesională în domeniu, pentru a comunica viitorilor chimiști diferite aspect legate de oportunități de angajare în domeniu, avantajele și dezavantajele diferitelor locuri de muncă pe care le pot avea după terminarea facultății precum și despre experiența dobândită in diferitele etape ale parcursului professional.

Prima editie a proiectului "CATALIZATORUL DE CARIERE" va avea loc online, în data de 7 mai 2022, începând cu ora 14:00, pe platforma Google – Meet.

Link conectare:  meet.google.com/twc-zhgm-wpz

Invitată este doamna chimist dr. Larisa Ioniță, Consilier IA, la Laboratorul Control Doping, absolventă a Facultății de Chimie a Universității din Bucuresti.