Conform calendarului, in perioada 24.10.2022- 06.11.2022 se vor depune cererile si documentele doveditoare pentru bursele sociale.

CERERE BURSĂ SOCIALĂ 

DECLARAȚIE BURSĂ SOCIALĂ 

 

ATENȚIE! Lunile care se iau în considerare pentru calculul venitului lunar net mediu per membru de familie sunt: IULIE, AUGUST și SEPTEMBRIE. 

Sumă de referință pentru încadrarea în venitul minim net lunar pe membru de familie este 1524 de lei

Pentru situațiile în care venitul declarat este 0 lei, studentul este obligat să prezinte raportul de anchetă socială, realizat cu respectarea prevederilor legale, din care să reiasă situația exactă a familiei acestuia. Ancheta socială este obligatorie în cazul în care părinții studentului lucrează sau domiciliază în străinătate.

Raportul de anchetă socială poate fi solicitat de către comisie și în cazul în care există suspiciuni rezonabile asupra venitului declarat. 

 

CERERILE PENTRU OBȚINEREA BURSEI SOCIALE ÎMPREUNĂ CU DECLARAȚIA PENTRU BURSĂ SOCIALĂ ȘI  DOCUMENTELE JUSTIFICATIVE SE VOR DEPUNE ÎN FORMAT FIZIC LA SECRETARIATUL FACULTĂȚII DE CHIMIE, ÎN TIMPUL PROGRAMULUI DE LUCRU CU PUBLICUL. 

 

PENTRU BURSELE DE MERIT I SI MERIT II, COMISIA DE BURSE DE LA NIVELUL FACULTĂȚII VA ELABORA LISTE CU STUDENȚII ELIGIBILI.

LISTELE VOR FI AFIȘATE LA AVIZIER  și pe SITE-UL FACULTĂȚII ÎN TERMENUL INDICAT DE CALENDAR.