Studenții care doresc să beneficieze de cazare în perioada iulie-septembrie 2021 vor completa formularul de cazare de la această adresă: https://forms.gle/ZxRFDpxQ1Y2qkW7y5.
Completarea chestionarului se va face până în data de 25 iunie 2021, inclusiv. Necompletarea la termen a formularului de cazare atrage de la sine pierderea locului de cămin pe perioada verii.

Studenții vor fi cazați în limita locurilor disponibile, prioritate având, în această ordine: studenții care participă în luna iulie la sesiuni de examene (inclusiv de finalizare a studiilor) prevăzute în planul de învățământ, care se desfășoară cu prezență fizică; studenții doctoranzi; studenții care desfășoară practica de specialitate din planul de învățământ; studenții care desfășoară activități de cercetare; studenții cazați în luna iunie 2021.

Studenții cazați în luna iunie 2021 pot beneficia pentru perioada iulie-septembrie 2021, în limita locurilor disponibile, de principiul continuității, respectiv al proximității căminului.

Informații privind cazarea gasiți pe site-ul Universității din București la adresa: https://unibuc.ro/student-ub/campus/metodologie-si-reguli-de-cazare/