Calendar cazări studenți AICI 

Cererea de cazare completată şi semnată (pdf)  impreună cu o copie dupa cartea de identitate (pdf) si documentele justificative, daca este cazul, vor fi transmise la adresa de e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

(subiectul mesajului fiind: NUME_PRENUME_AN_program de studiu). 

TERMENUL PENTRU TRANSMITEREA CERERILOR DE CAZARE ESTE 16.09.2020 

Cerere cazare pdf doc

 

Metodologie privind cazarea in căminele Universității din București  AICI 

 

Repartizarea locurilor de cazare în căminele Universităţii din Bucureşti se face anual, de către Comisia de Cazare, proporţional cu numărul de studenţi înmatriculaţi la cursuri de zi fără taxă, din fiecare an si program de studiu. 

Criteriul principal al repartizării locurilor de cazare este cel al performanţei în activitatea academică studenţească; se va lua în considerare media/ situația școlară după sesiunea de examene din luna iulie 2021. 


Studenţii din anul I (licenţă şi master) vor fi cazaţi pe baza mediei de la concursul de admitere din sesiunea iulie 2021


Sunt luate în considerare cazurile sociale (studenţi proveniţi din plasament familial, studenţi orfani de ambii părinţi, studenţi cu probleme sociale sau medicale deosebite). În aceste cazuri, documentele justificative vor fi transmise in acelaşi mesaj cu cererea de cazare si copia dupa C.I. 


Doctoranzii cu frecvenţă vor primi cazare, la cerere, în condiţiile stabilite de Regulamentul de cazare la nivelul facultăţii (performanță în activitatea academică și numărul de locuri ce va fi distribuit doctoranzilor).