Departamentul de Consiliere și Orientare pentru Cariera, din cadrul Universitatii din București, deruleaza, in perioada 25 septembrie - 06 octombrie 2023, programul ,,CAZARE ALTERNATIVA.", program adresat studentilor U.B. Proiectul vizeaza centralizarea ofertelor de cazare din partea proprietarilor particulari de imobile și medierea informatiei intre studenti și proprietari. Serviciul vine in sprijinul studentilor, punandu-le la dispozitie o baza de date cu oferte de cazare in imobile particulare (camine private). 

Pentru anul universitar 2023-2024, Departamentul de Consiliere și Orientare pentru Cariera a primit oferte ale unor camine particulare care pun la dispozitia studentilor U.B. următoarele locuri de cazare: 

  • 60 locuri cazare in caminul Universitatii Artifex;
  • 700 locuri cazare in caminele ARCCA. 


Studenții au acces la cazare prin acest program, în cămine particulare, prin completarea unei cereri de asistență la sediul DCOC (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, cămin M. Kogălniceanu, corp B, et. 2, sala de lectură).

Informatii suplimentare pot fi obtinute la telefon 021.315.80.93 sau direct de la  sediul DCOC: Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46, carnin ,,Mihail Kogalniceanu", corp B, etaj 2, sala de lectura, sector 5, București. 

PROGRAMUL CAZARE ALTERNATIVĂ - ANUNȚ