Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești

Facultatea de Chimie și Asociația Studenților Chimiști a Universității din București (ASC-UB) vă invită să participați la a XII-a ediție a Sesiunii de Comunicări Știintifice Studentesti.  Desfașurarea întregului eveniment va avea loc în data de 20 mai 2016, în amfiteatrul I.G. Murgulescu (R2), Facultatea de Chimie (Bd. Regina Elisabeta), începand cu orele 9.30. 

Secțiuni

1.Licență

2.Master

3.Doctorat

 

Participanți

Rezumatele lucrărilor prezentate la sesiunea de comunicări vor fi publicate într-un volum care va fi pus la dispoziția participanților.

Participanții sunt rugați să transmită, până la data de 9 mai 2016 un rezumat tehnoredactat în limba engleză. Rezumatul se transmite ca fisier atașat la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; e-mail-ul trimis va avea subiectul de forma: Nume Prenume – secțiunea la care doriți să participați. 

 

Formatul rezumatului

•format:  A4, maxim o pagină;

•margini: Top - 1’’, Bottom - 1’’, Left - 1.25”, Right - 1.25’’;

•font: Times New Roman;

•titlul lucrării: bold, 16;

•prenumele și numele autorilor, fără titluri științifice sau alte adăugiri, subliniindu-se numele și prenumele autorului care prezintă lucrarea bold, 14;

•denumirea completă și adresa instituției: italic, 14;

•rezumatul: normal, 14;

•distanta între titlul lucrării și autori, între denumirea instituției și rezumatul propriu zis va fi de 2 rânduri, iar între autori și denumirea instituției și în cadrul rezumatului va fi de 1 rând.

Rezumatele care nu vor respecta aceste indicații nu vor fi incluse în volumul de rezumate al sesiunii.

Lucrările trebuie să aibă avizul scris și semnat al profesorilor coordonatori. Participanții sunt rugați să depună la secretariatul Facultății de Chimie (în atenția doamnei Cornelia Floroiu - secretar șef ) și rezumatul în fomat tipărit, semnat de către cadrul didactic coordonator.

Cele mai bune lucrări vor fi premiate și toți participanții vor primi diplomă de participare.

 

Contact

Maria-Iuliana BOGDAN                                   Ioan-Teodor MAIER 

Coordonator SCSS, ediția a XII-a                             Președinte ASC-UB

Tel.: 0769.279.533                                                        Tel.: 0774.405.234

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                                    E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

                                                                                                    

 

www.asc-ub.ro

www.chimie.unibuc.ro