Facultatea de Chimie a Universității din București și Inspectoratul Școlar al Municipiului București sub egida Ministerului Educației  în colaborare cu Rectoratul Universității din București și Societatea de Chimie din România organizează în data de 13 Mai 2023, etapa națională a Concursului Naţional de Comunicări Ştiinţifice pentru elevii din clasele liceale intitulat:

CH3IMIA - PRIETEN sau duşman?!”, ediția  a - XV-a - 2023

REGULAMENTUL PRIVIND ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI NAŢIONAL  DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE PENTRU ELEVII DIN CLASELE LICEALE în anul școlar 2022-2023  AICI 

 

IMPORTANT! 

În cadrul etapei naționale a simpozionului, se vor organiza, suplimentar celor 4 secțiuni adresate elevilor de liceu, 2 secțiuni:

1. Sectiune pentru elevii din învățământul gimnazial

2. Secțiune pentru profesori din învățământul preuniversitar – care pot participa cu o lucrare metodică științifică

Pentru aceste secțiuni suplimentare, rezumatele lucrărilor, conform modelului/template-ului ce poate fi descărcat  aici vor fi trimise până la data de 23 aprilie 2023 la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Până pe data de 1 mai 2023 se vor anunța pe site-ul Facultății de Chimie Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Rezumatele care nu vor fi trimise pâna pe data de 23 aprilie 2023  nu vor putea să apară în volumul de rezumate al concursului care va fi publicat online.

Etapa națională a simpozionul “Chimia-PRIETEN sau dușman?!” - 2023 se va desfășura pe o platformă de activități online sincron, ce va fi comunicată ulterior de organizatori.

 

Detalii despre simpozion se pot găsi pe site-ul Facultății de Chimie www.chimie.unibuc.ro în secțiunea dedicată acestuia.