Apeluri la care se poate aplica în perioada următoare în cadrul alianței CIVIS: 

  1. Înscrieri Creathon CIVIS

Creathon CIVIS este un eveniment care se va desfășura fizic, la Bruxelles, în luna noiembrie, în cadrul Global CIVIS Days, eveniment pentru care se pot selecta câte 5 participanți din fiecare universitate din consorțiu, care pot fi profesori, studenți, doctoranzi, cercetători sau membri ai staff-ului administrativ. Toți cei 5 participanți vor primi burse de mobilitate pentru deplasare.

Membrii CIVIS interesați să participe sunt rugați să se înscrie aici (https://airtable.com/shrLjzvV0SGshPztS) până la data de 1 noiembrie 2021.

Detalii se găsesc pe site-ul UB (https://unibuc.ro/civis-creathon-2021-organizat-in-cadrul-global-civis-days/) sau pe site-ul CIVIS (https://civis.eu/en/global-civis-days-2021/civis-creathon-2021).

     2. Apelul de propuneri pentru proiecte comune cu universitățile africane partenere CIVIS (Call for Proposals: Seed funding for joint projects with CIVIS' African partner universities)

Termen: 15 Noiembrie 2021
Detaliile se găsesc: LINK

(https://civis.eu/de/activities/civis-calls/call-for-proposals-seed-funding-for-joint-projects-with-civis-african-partner-universities)

  1. Apelul de propuneri pentru MOBILITĂȚI VIRTUALE

Aplicaţiile se pot depune în mod continuu.

Detaliile se găsesc: https://civis.eu/en/activities/civis-calls/civis-virtual-mobilities-1st-call-for-proposals

  1. Apelul de proiecte al HUB-ului 4: ORAŞE, TERITORII ŞI MOBILITĂŢI

Termen: 15 Noiembrie 2021
Detaliile se găsesc: https://civis.eu/en/activities/civis-calls/call-for-proposal-for-civis-hub-4-activities-cities-territories-and-mobility

  1. Apelul de proiecte al HUB-ului 2: SOCIETATE, CULTURĂ ŞI PATRIMONIU

Termen: 20 Noiembrie 2021
Detaliile se găsesc: https://civis.eu/en/activities/civis-calls/call-for-proposals-for-civis-hub-2-activities-society-culture-and-heritage