Vă informăm despre o oportunitate CIVIS destinată bibliotecarilor universităților partenere din cadrul Alianței, „CIVIS Librarians Staff Week”, organizată de către Universitatea Sapienza din Roma, în perioada 23-27 Mai 2022, la Roma (Italia). 
Această activitate își propune să aducă împreună bibliotecari și directori de biblioteci din universitățile CIVIS pentru a identifica puncte de legătură și posibilități pentru colaborări viitoare, având de asemenea și o dimensiune axată pe schimbul de bune practici din acest domeniu. Astfel, persoanele interesate de această oportunitate pot accesa mai multe detalii, precum și formularul de aplicare, la link-ul următor: https://www.uniroma1.it/it/pagina/libraries-civis-erasmus-staff-week-libraries-and-learning-centers. Termenul limită de aplicare este 18 Martie 2022. Menționăm faptul că toate costurile de mobilitate vor fi finanțate de către Universitatea din București, prin Alianța CIVIS. 
 
Mai multe oportunități CIVIS adresate personalului UB, organizate sub egida „CIVIS Academy” se găsesc la link-ul următor: https://civis.eu/en/activities/civis-academy.