EXAMEN LICENȚĂ– SESIUNEA IUNIE-IULIE 2021

ANUNȚ PREDARE LUCRĂRI LICENȚĂ

 

  • Absolvenții înscriși la examenul de licență  vor preda lucrarea de licență tipărită, secretarului comisiei până marți – 29 iunie 2021.  Lucrarea va fi însoțită de declarația de originalitate,de cererea pentru susținerea lucrării de licență, aprecierea coordonatorului si documentele justificative pentru bonificația de 0,5 puncte ( DOCUMENTELE TREBUIE SEMNATE) 

 

Candidații vor trimite lucrarea de licență, în format electronic (pdf), pe adresa de email a secretarului de comisie până miercuri, 30 iunie 2021, ora 12:00; lucrarea va fi însoțită de declarația de originalitate, de cererea pentru susținerea lucrării de licență, aprecierea coordonatorului, documentele justificative pentru bonificația de 0,5 puncte(documente semnate, în format pdf)  și prezentarea lucrării in format ppt. 

 

Secretari comisii Licenta:
 
Programul de studiu CHIMIE: lector dr. Catalin Maxim - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
Programul de studiu BIOCHIMIE TEHNOLOGICĂ: asist. dr. Ioana Nicolau - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
Programul de studiu CHIMIE MEDICALĂ: lector dr. Petruta Oancea - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
Programul de studiu CHIMIE FARMACEUTICĂ: asist. dr. Paul Lazar - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.