EXAMEN DISERTAȚIE  – SESIUNEA IUNIE -IULIE 2021

ANUNȚ PREDARE LUCRĂRI DISERTAȚIE 

 

Absolvenții înscriși la examenul de disertație  vor preda lucrarea de disertație tipărită, secretarului comisiei.  Lucrarea va fi însoțită de declarația de originalitate, de cererea pentru susținerea lucrării de licență, aprecierea coordonatorului si documentele justificative pentru bonificația de 0,5 puncte (documente semnate). 

Candidații vor trimite lucrarea de disertație, în format electronic (pdf), pe adresa de email a secretarului de comisie;  lucrarea va fi însoțită de declarația de originalitate, de cererea pentru susținerea lucrării de licență, aprecierea coordonatorului, documentele justificative pentru bonificația de 0,5 puncte (documente semnate în format pdf) și de prezentarea lucrării de disertație în format ppt. 

 
Secretari comisii Master:
 
Programul de studii CMPC: lector dr. Dana-Elena Popa - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  ( data limită joi, 1 iulie 2021, ora 10:00) 
 
Programul de studii CMA (in limba engleză): lector. dr. Mariana Duca - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ( data limită joi, 1 iulie 2021, ora 10:00)
 
Programul de studii Biomolecule: lector dr. Lavinia Ruta - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (data limită, miercuri, 23 iunie 2021, ora 10:00