Proba 2 - Prezentarea și susținerea lucrării de licență 

JOI, 16 septembrie  2021 - Panduri; etajul 1 

 

Laboratorul 20-Programul de studii CHIMIE - începând cu ora 9:00- PROGRAMARE 

Laboratorul 20-Programul de studii CHIMIE FARMACEUTICĂ  - începând cu ora 11:00 - PROGRAMARE 

Laboratorul 14-Programul de studii BIOCHIMIE TEHNOLOGICĂ - începând cu ora 9:00- PROGRAMARE 

Laboratorul 14 -Programul de studii CHIMIE MEDICALĂ - începând cu ora 10:00 - PROGRAMARE

 

 

 

 ANUNȚ PREDARE LUCRĂRI LICENȚĂ

 Absolvenții înscriși la examenul de licență  vor preda lucrarea de licență tipărită, secretarului comisiei, JOI– 16 SEPTEMBRIE 2021.

Candidații vor trimite lucrarea de licență, în format electronic (pdf), pe adresa de email a secretarului de comisie până miercuri, 15 SEPTEMBRIE 2021, ora 18:00; lucrarea va fi însoțită de declarația de originalitate și de cererea pentru susținerea lucrării de licență și aprecierea coordonatorului (pdf).

 

            Secretari comisii licență – adrese email

Chimie – Lect. dr. Cătălin  MAXIM   – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Biochimie tehnologică – Asist. dr. Ioana NICOLAU– Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Chimie medicală – Ș.l. dr. Petruța OANCEA – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Chimie farmaceutică –Asist.  dr. Paul LAZĂR - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.