Studenții-doctoranzi aflați în stagiu, anul I, II, III, pot să depună la secretariatul facultății cererile de acordare a bursei sociale și dosarul conform Metodologiei de acordare a burselor pentru  pentru licență și master. 
 
Documentele actualizate pentru dosar bursă socială:
 
Dosarele vor fi analizate la nivelul CSUD. 
 
CALENDAR BURSE STUDENȚEȘTI pentru acordarea burselor şi altor forme de sprijin pentru studenţii-doctoranzi ai Universității din București AICI 
 
ATENȚIE!  În conformitate cu prevederile ordinului OM 6463/02 Octombrie 2023, precizăm ca pentru calculul venitului minim se vor lua in considerare ultimele 12 luni si nu perioada de 3 luni prevazuta la art. 12 pct. 4 din Metodologie. 
 
 
METODOLOGIE PRIVIND ACORDAREA BURSELOR ȘI A ALTOR FORME DE SPRIJIN PENTRU STUDENȚII-DOCTORANZI DIN UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI: AICI 

sau o puteti gasi la pagina: https://doctorat.unibuc.ro/studii-universitare-de-doctorat/ la sectiunea "METODOLOGIE PRIVIND ACORDAREA BURSELOR ȘI A ALTOR FORME DE SPRIJIN PENTRU STUDENȚII-DOCTORANZI DIN UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI"

 

VENITUL MINIM  AICI

DOSARUL PENTRU OBȚINEREA BURSEI SOCIALE, CARE CONȚINE CEREREA AVIZATĂ DE CĂTRE CONDUCĂTORUL DE DOCTORAT, DECLARAȚIA PENTRU BURSĂ SOCIALĂ ȘI  DOCUMENTELE JUSTIFICATIVE SE VOR DEPUNE ÎN FORMAT FIZIC LA SECRETARIATUL SCOLII DOCTORALE ÎN CHIMIE.