Educaţia antreprenorială reprezintă o componentă importantă a formării studenţilor astfel încât fiecare absolvent să aibă cunoştinţe necesare dezvoltării propriei sale afaceri. În acest sens, se pot exemplifica: evenimentele "Primul meu business plan", "Chimişti şi cariere", "ChemJobs", stagii de practică şi de internship. Un element de actualitate al dezvoltării unei afaceri este reprezentat de modul în care aceasta poate fi promovată în mediul online.

Studenţii Facultăţii de Chimie pot beneficia gratuit de pregătire în domeniul marketingului online, element esenţial al unei educaţii antreprenoriale solide. Această pregătire este asigurată de Google, una dintre cele mai prestigioase companii ale mediului online la nivel mondial, prin intermediul evenimentului "Atelierul Digital Google la Universitatea din Bucureşti". Sesiunile de training vor avea loc în cadrul Facultăţii de Chimie şi vor fi susţinute de traineri certificaţi Google (ce sunt în acelaşi timp şi practicieni activi în mediul business).

Detalii (click pentru a descărca fişierul .pdf)

Studenţii care doresc să participe la acest eveniment de educaţie antreprenorială sunt rugaţi să trimită mail până în 19 octombrie 2018 la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru includerea pe lista participanţilor. În subiectul mesajului se va specifica obligatoriu Participare Atelierul Digital Google şi de asemenea în conţinutul mesajului se va menţiona numele studentului/studentei şi anul de studii.

Programul sesiunilor de training va fi anunţat ulterior.